Особености на интериора в трапезарията

Интериорът на трапезарията има своите специфични особености. Те я правят привлекателно място. Наричаме трапезарията „сърцето на дома“. Тук се среща семейството няколко пъти на ден и прекарва голяма част от времето заедно.

Ние, в студио за интериорен дизайн Code ROUGE, знаем това. Стремим се да проектираме храма на Вашето семейство специално за Вас. Тук вие ще се събирате около трапезата. Ще имате незабравими вечери с любими хора и добри приятели. Ще публикувате снимки на Вашето семейно щастие в социалните мрежи и ще създавате скъпи спомени.

Пространството на вашата трапезария

Какво по-хубаво от това, да създадем уютно и красиво пространство. Именно трапезарията е мястото, където се случват най-запомнящите се семейни вечери, там където празнуваме празници, рождени дни, там където учим децата си да се хранят, там, където се събираме всички, въпреки че понякога е тясно и лактите ни се допират.

До преди години разделянето на трапезарията от кухнята и всекидневната, е било задължително условие. Днес най-често срещани са слетите помещения. Домакините обичат да канят гости и да прекарват времето си с тях. Съгласете се, че ако помещенията са отделни, то това би затруднило и домакините и гостите. Сливането на трапезарията и кухнята, е идеален начин за прекарване на времето заедно. В случай на желание за разделяне, макар и условно, е възможно това да се случи чрез завеси, дървени прегради или просто промяна на подовата настилка и цвета на стените. Така се създава видима, но не физическа граница между помещенията.

Трапезната маса играе много важна роля за цялостното впечатление от тази част на дома ни. Тя може да е голяма и масивна, малка и кокетна. Изработена от дърво, камък, стъкло или пластмаса. Изборът тук зависи само и единствено от предпочитанията ви, както и от големината на помещението.

Столовете често са акцент, отличаващи се с цвят, дамаска или форма, като винаги на първо място е комфортът. Отново възможностите за комбинации са почти безкрайни, колкото и въображението ни като интериорни дизайнери.

Разгледайте нашите изпълнения на трапезарии.

вътрешен дизайн на трапезария
📍 Ако ви е необходим индивидуален подход в избора на най-подходящо обзавеждане за вашия дом и ако харесвате класическо аристократично излъчване на интериорния дизайн, то мебелите, които ще ви представим, за точно за вас.

📍 Подборът на мебели за дневната стая винаги трябва да се прави с визия за цялостното усещане на интериора. Представените тук мебели са класически. Съчетани заедно те са способни да създадат една невероятна комбинация от монохром с цветни акценти, ествествени материали, луксозни материи и уют.

📍 Очаквайте нашите предложения и за другите помещения!