Обществен интериор

Spa Center Grand Hotel Pomorie

Съвременен уют

Проект Име
Spa Center Grand Hotel Pomorie. Интериорен дизайн на Спа Център
Услуга
Проектиране,
проджект менинджмът, изпълнение
Дизайнер
Ружа Стойкова,
Тина Джангозова
Проджект мениджър
Ружа Стойкова,
Анелия Паспалева
интериорен дизайн на спа център
интериорен дизайн на спа център

За проекта

Интериорен дизайн на СПА център на Гранд Хотел Поморие

Обща площ, обхваната в проекта:  900 кв.м.

Сънищата са окъпани в бяло сияние. Море, пясък и сол –  това изобилие от енергия и жизненост. Реновацията на този известен СПА център, в един от култовите хотели по Южното Черноморие, ни провокира да подходим с ентусиазъм към новата му визия. Резултатът е интериорен дизайн, с който Студио Code ROUGE се гордее.

Новоизградените  подпространства вътре носят усещане за брилянтна чистота.  В допълнение, белият цвят е свързан с много различни черти или атрибути. Бялото представлява  съвършенство, вътрешен мир, осъзнатост и дори ново начало.

Със силата на четирите елемента – огън, земя, въздух и вода, имплементирани в последно поколение технологии, интериорните дизайнери превръщат СПА центъра на 5-звездния Гранд Хотел Поморие в уникално място за лечение и почивка.

В новите басейни с морска вода и езерна вода е използвана ултрамодерна, американска технология за твърдо покритие без фуги, незадържаща бактерии и осигуряваща антибактериална и максимално стерилна среда, без да се налага да бъдат използвани химически препарати за обработки на повърхностите. 

Единството в елементите и технологиите на този интериорен дизайн на Спа центъра на хотела е постигнат чрез креативността на екипа, умението за съчетаване и опита да го приложим.

Следете блога на студио за интериорен дизайн Код РУЖ!

Разгледайте наши изпълнени проекти: жилищен интериорен дизайнобществен интериорен дизайн.