Шоу дизайн е нова услуга от интериорно студио Code ROUGE

Създаваме интериорен дизайн пред погледа ви

Шоу дизайн е новата услуга на Code Rouge. Означава – да рисуваме заедно.

Студио за интериорен дизайн Code Rouge създаде дизайна на вътрешното пространство на много жилища и домове, на заведения и хотели. Специализирани сме в цялостното управление на проекти.

Към нас се обръщат много приятели за съвет. Консултациите ни са свързани с преразпределение на пространството, с ново обзавеждане или промяна на елемент в интериора, който натрапчиво ги притеснява.

От началото на годината екипът на нашето интериорно студио предлага консултации за всеки, комуто предстои промяна на интериора.

Кога да се свържете с нас за шоу дизайн?

Обадете ни се за ШОУ ДИЗАЙН, когато имате нужда от проектирането и обзавеждане на вашия дом или офис. Това е моментът, в който имате нужда от концепция. Елементите, с които е необходимо да се съобразите са толкова много. Заедно с нашите специалисти по интериорен дизайн ще подредите проекта в стройна последователност от дейности. Крайният резултат ще ви донесе удовлетворение.

📍 ШОУ ДИЗАЙН от Code Rouge е иновативна услуга, която ще ви помогне да сбъднете вашите мечти!

🏠 ШОУ ДИЗАЙН е един различен подход за откриване на решения.

🏡 Обзавеждането на стая и създаването на дом е предизвикателство. Вие мечтаете, ние ви превеждаме по пътя на промяната до вашата мечта. Ние ви помагаме да не се загубите във всички тънкости на процеса.

📍 Интериорно студио Code Rouge познава деликатните елементи на довършителното строителство и обзавеждането. Изживяваме заедно с клиентите си това приключение и го правим изключително приятно и завладяващо за Вас.

✏️ Чрез ШОУ ДИЗАЙН даваме удоволствието да участвате лично в изграждането на концепция и проектирането. Вие полагате основите заедно с нас. Влизаме заедно в магията на вашето пространство в една спокойна и приятна обстановка, на по чаша кафе.

✏️ Каним ви в нашия офис само с чертеж на разпределение на помещенията, за които Ви е нужен дизайн. Във ваше присъствие ние можем да създаден идеите за интериора. Щрих, след щрих изграждаме всеки детайл. Ще откриете едно невероятно преживяване. Вие ставате свидетели на творческия порив на дизайнера, който работи по Вашия интериор.

🏠 Искате ли да ви разкажем още за новата ни услуга? Свържете се с нас!

Ние ви помагаме да вземете правилното решение и допълваме онези елементи в интериора, които ви убягват. Обърнете се с нас с кодово име ШОУ ДИЗАЙН.

Представяме ви интериор, който създадохме пред погледа на наши клиенти.

Шоу дизайн
Шоу дизайн
Шоу дизайн от код руж
Шоу дизайн от код руж
Шоу дизайн
Шоу дизайн
Шоу дизайн услуга