За нас

Ние създаваме пространствен израз на творческия профил на нашия клиент, независимо от сферата му на дейност. Опознавайки своите клиенти, индивидуалните творения, които създаваме са базирани на въздействието на пространството и функциите върху хората.
Великолепната архитектура е направена от елемени, разказващи история за времето и мястото. Нашият холистичен подход към материалите, зачита постиженията на миналато като същевременно използва възможностите на бъдещето.

Стремим се да предоставим продукт и услуга с художествено значение, позволяващо ни да създадем смислени нови взаимоотношения между хората и пространствата, които заемат.
Водени сме от автентичността, вниманието и ентусиазма. Нашият подход е да създадем уникална идентичност за всеки проект и тази автентичност резонира не само в дизайнерско решение, но и в подбора на естествена палитра от материали.

екипът дизайнери на студио Код РУж

Нашата история

Модерни материали – красиви резултати!
Изключително изпълнение – отличен детайл!

Кожа, дърво, камък – наричани не случайно вечни материали. Харесва ни нещата да остаряват добре – с класа. Това е част от нашата отговорност, че проектът ще „живее“ по красив начин, дълго след като сме го напуснали.

И като казваме дълго, в далечната 94‘ година се заражда идеята за Perfect. Десет години по-късно, следващата крачка за нас бе консорциума Perfect Group - http://www.perfektgroup.com/ С над 19 години опит и вдъхновение, екипът ни от професионалисти превръща Perfect Group в една от най-влиятелните и иновативни сили в дизайна. С опит, сътворил близо 4000 домове, сгради, офиси, хотели и ресторанти в страната и чужбина, ние сме горд носител на множество награди в сферата на дизайна, медиите, архитектурата и бизнеса.

Корпоративна ангажираност

Организации

Имате идея, споделете я

Следете блога на студио за интериорен дизайн Code ROUGE!

Разгледайте наши изпълнени проекти: жилищен интериор, обществен интериор.