Жилищен интериор

Modele K

Съвременен лукс

Modele K Code Rouge Interior Design 6
Интериорен дизайн на жилище. Апартаментът е със самостоятелен достъп. Още при влизането се разкрива индивидуалността на интериора.
Дневната зона е светла, с отблясъци на метал, златисто и бяло. Камина на газ е елегантно разположена зад стена с изцяло стъклена облицовка.
Две кресла пред камината на италианската фабрика за мебели Giotgetti тихо подсказват за името си "прегръдка". Топлината от офнището се разлива като музика от стъкления саксофон.
Проект Име
Modele K
Услуга
Интериорен дизайн, Реализация
Дизайнер
Тина Джангозова
Ружа Стойкова
Проджект мениджър
Ружа Стойкова
Интериорен дизайн, кухня
Интериорен дизайн на жилище
Интериорен дизайн от Код Руж

В апартамента е оформен кът за пушачи с две текстилни кресла и гледка към центъра на София.

Следвайки контраста на бял гланц, черна матова мазилка и черен гранит в пода се озоваваме в кухнята. Полупрофесионална. Проектирана под вещите наставления на собственика. И тук всичко е подправено с вкус.

Кухненското обзавеждане е в тъмната гама.  Работните плотове на на точното разстояние.  Рафтовете са подредени. Линиите са прави.  Жилките на пода от естествен камък се разливат като река към полите на Витоша.

Материалите за интериорното обзавеждане са бял гланц, натурално топло дърво, огледало и метал

Подът, с интарзия от метал в трислоен паркет, се качва и слиза по пейката и извива към дневната зона. Проектът за дизайнерския под е изработен съвместно със студио за интериорен дизайн Код Руж и италианския производител на паркети Foglie d’Oro.

Резултатът е интериорен дизайн на жилище с изключителна линия:

Контраст на светло и тъмно, светлина и сянка. Перспектива и контраперспектива. Стилна тъмна кухня с огнени отблясъци в дървесния материал на шкафовете. Подът се излива към планината и се връща отразен в стаята. Коридорът и дневната са в огледални повърхности, гланцирано бяло и безкрайна интарзия в пода. Стегнати линии обвиващи топлината на камината. Интериор с отблясък на джаз и лукс.