Жилищен интериор

Modele V

Съвременен градски дизайн

жилищен интериор Код Руж
Проект Име
Modele V
Услуга
Интериорен дизайн
Реализация
Дизайнер
Тина Джангозова
Проджект мениджър
Ружа Стойкова
Съвременен градски дизайн
Този малък апартамент в апартамента е проектиран като настояща спалня за гости. Наблегнато е на геометричен интриорен дизайн. Сфери, конуси и ромбове. Тоновете в този съвременен градски дизайн са меки.
Modele V Code Rouge Interior 2
Спалнята: най-интимното кътче в един дом. Място на спокойствие и уют. Топли, земни неутрални тонове - пясък, глина, графит и дърво. Голям принос за създаването на атмосфера има текстилът, който освен декоративна има и практична функция. Осветлението хвърля мека топлина и акцентира точно толкова, колкото е необходимо, нито повече, нито по-малко. Дайте си почивката, която заслужавате!
Modele V Code Rouge Interior 9
Сивият тапет с геометрични шарки е прекъснат от колона, която с помощта на корнизи е превърната в стилен интериорен елемент.
Modele V Code Rouge Interior 1
Осветлението на Flos обикаля по тавана докато стигне точните позиции над нощните шкафчета. Спалнята е обрадена двустранно от тераси. Затова е предвиден богат набор интериорен текстил.

Резултат

Съвременен градски апартамент, с мекота на тоновете. Играта с формите в паркета и стените, заедно с трасетата на осветителните тела препращат към ежедневието на съвременния човек. Чистите приглушени пастелни цветове внасят уют и спокойствие.

Следете блога на студио за интериорен дизайн Code ROUGE!

Разгледайте наши изпълнени проекти: жилищен интериоробществен интериор.