Пакети интериорен дизайн

Оформянето на цена за изработка на конкретен интериорен дизайн зависи от множество фактори. Някои от тези фактори са големината на помещението и конкретните искания на клиента. Клиентите не винаги успяват да си представят как ще изглежда конкретният интериорен дизайн. Освен това, на пазара се повиши търсенето на оптимални ценови варианти за проектиране. Във връзка с това, предлагаме на нашите клиенти нови пакети със сравнително по-малък разход и по-кратък срок за изпълнение. Те дават възможност за оптимизиране на общия бюджет.

Преди да изберете конкретен интериорен пакет, препоръчваме внимателно да се запознаете с това, какво включва той, и да прецените дали това е достатъчно за вас, за да се избегнат евентуални недоразумения.

001

Интериорен пакет „Материално студио“

Срокът за изработка на интериорна концепция за Вашето пространство при този пакет е от 1-3 седмици.

Цената на този пакет е между € 450 и € 1500, като цената варира спрямо броя на помещенията и функциите, които ще изпълняват.

» подробна информация

002

Интериорен пакет: „Бюджет лайт“

Изготвяне на подробна интериорна концепция за вашето пространство. Тя ще ви бъде представена от двама наши интериорни дизайнери на среща в офиса на Code Rouge или онлайн.

Цената на този пакет е между € 1000 и € 3000, а срокът за изработка на концепция е между 3 и 5 работни седмици.

» подробна информация

003

Интериорен пакет „Оптимум“

Изготвяне на 3D концепция за Вашето пространство, която ще Ви бъде представена от двама водещи интериорни дизайнери на среща в офиса на Code Rouge.

Цената на този интериорен пакет е € 30 / кв.м., а срокът за изработка се коментира при уточняване на обема работа.

» подробна информация

004

Златен пакет интериорен дизайн

Специалният "Златен пакет" включва пакет „Оптимум“. Той е включва допълнително  подробен работен проект на Вашите пространства.

Цената на този интериорен пакет е € 55 / кв.м. Срокът за изработка се уточнява допълнително.

» подробна информация