Жилищен интериор

Интериорен дизайн на апартамент Елеганс

Интериорен дизайн на апартамент Елеганс

Проект Име
Елеганс
Услуга
3D проект, изпълнение
Дизайнер
Ружа Стойкова
Проджект мениджър
Анелия Коларова

Елегантен интериор в стил „Арт Деко” е най-новото бижу в колекцията проекти на „Code Rouge”. Апартаментът е част от луксозен комплекс с прекрасни морски изгледи от всички посоки. Площта му е 120 кв.м. , обединяващи голяма дневна зона, спалня зона с дрешник, баня и гостна стая. Интериорът е изразил изцяло същността на собствениците му, като е повлиян от модерния аристократизъм на времето от началото на миналия век. Медено-златните щрихи, характерни за „Арт Деко” са в пълен унисон с топлите и меки цветове на пастелната палитра. Изключително елегантни и ненатрапващи, те допринасят за лукса в цялото жилище.

Функционалността е подобрена чрез умело приобщаване на едното мокро помещение – към кухнята, като скрита част от нея. Така, влизайки в общото дневно помещение, не се вижда допълнителното мокро помещение, което е скрито зад врата тип хармоника, изглеждаща като част от кухненската линия високи шкафове. Дизайнерското осветление, макар и много обрано, е в пълна компилация с всички елементи на дизайна и аранжировките. Стъклената витрина, побрала кристалните сервизи, е по  индивидуален проект, изпълнена от висококачествени стъкла „Клеар вижън”. Стъклената бар-маса с два комфортни стола е притегателното място за сутрешно кафе или вечерната чаша уиски.  Завесите от жакард и коприна са окончателният щрих в интериора.

Спалнята е с променено разположение на мебелите, като е изцяло насочена към морската гледка. Допълненията към спалнята са в същия стил и в синхрон с общия дизайн, запазвайки линията на „Арт Деко”. Големите огледала, майсторски аранжирани в различни форми  едно върху друго, дават усещане за още по-голяма пространственост. Светещите линии по гардероба и опушените огледала допълват усещането за лукс и класа.

Интериорен дизайн на апартамент в Бургас

Цялостното изпълнение на този елегантно – луксозен дизайн, с високо качество и отлично финансово премерен, е реализиран за 60 дни, при много строго придържане към проекта и зададения бюджет.