Обществен интериор

Пура Бар Double D

Съвременен уют

Проект Име
Пура Бар Double D
Услуга
Проектиране,
проджект менинджмът, изпълнение
Дизайнер
Тина Джангозова
Проджект мениджър
Ружа Стойкова
пура бар
Класически мебели от масив
пура бар
пура бар
пура бар

За проекта

Есенни колекции от класически цветове и мебели, подсилени със свещи, комбинирани с необичайни аромати на кожа и тютюн са умело добавени към интериора на този домашен пура бар.

Тук обичайните декори  пресъздават сцени и събуждат спомени, които буквално могат да донесат аромати …. 

Интериорът на клуба има за цел да се предразположи за среща любителите на ексклузивните аромати и вкусове, принадлежащи към това место. Всеки детайл тук ще добави вкус към вашето луксозно преживяване – тапицирани стени, тежък текстил, истински витражи и кристали.

Отпускайки се комфортната мебел се усеща насладата от комбинацията на фини миризми: пури, дърво и кожа. Общата атмосфера се подчертава от светлините и настроението се допълва от истинската ретро колекция на снимки по текстилните стени. Добрият  пура бар може да се превърне за мъжете в същинска спа процедура, носеща релакс, почивка и удоволствие, когато е постигнат синхрон между желания, пространство и стил.

Пура бар – това е идея, която е за онези, които имат културата на използване на специално пространство за отпускане.
Колекции от пури и висококачествени питиета в компания на най-близък кръг приятели. Шумът се поема от стените, и като ароматът се превръща в спомени. Този тип пространства имат нужда от специално отношение. Екипът на студио за интериорен дизайн Код РУЖ е благодари за доверието и възможността да създаде това бижу.

Следете блога на студио за интериорен дизайн Код РУЖ!

Разгледайте наши изпълнени проекти: жилищен интериорен дизайнобществен интериорен дизайн.