Обществен интериор

Фоайе Double D

Съвременен уют

Интериорен дизайн на Фоайе Double D, дизайнер Код РУЖ
Проект Име
Фоайе Double D
Услуга
Проектиране,
проджект менинджмът, изпълнение
Дизайнер
Ружа Стойкова
Проджект мениджър
Ружа Стойкова
Интериорен дизайн в естествени цветове
Колекцията италиански мебели, както твърдят от Tonini Lamborghini, е създадена за мъже и жени с характер и желание да се отличават. Линиите са прави, кубични и чисти. Мекотата идва от капитонирания гръб и заоблените краища на ниската масичка за кафе. Всеки детайл от кожената мебел е изпипан до съвършенство.
Интериорен дизайн арт деко
Верни на съвременните тенденции в дизайна, прибавихме и нотка "винтидж" в интериора. Килим в пастелни цветове обединява гамата на мебелите и аксесоарите.
Интериорен дизайн текстил и кожа
Страстта на инвеститора към конете става интериорен акцент чрез добавянето на декоративни възглавнички в етно стил.
проект на код руж

Проект: Интериорен дизайн на фоайе Double D

Просторно фоайе с кубичен интериор, съчетан с традиционна елегантност. Интериорът трябва да следва архитектурната концепция на сградата. Интериорното обзавеждането да е с безкомпромисно качество.

Това е желанието на инвеститора.

Това пространствено фоайе е изпълнено в стила на Арт Деко. Обзавеждането е с мебели от висока класа, с внимание към детайла. Уникален дух прониква във всеки мебел.

Изборът на нашия интериорен дизайнер се спира на Casa Collection от доказания италиански производител Tonini Lamborghini. Обзавеждането с тази дизайнерска марка отговаря изцяло на изискванията за съвременен лукс и пълен комфорт.

Използването на модерни мебели, и въпреки това верни на традициите, които са едновременно елегантни и смели. Това класно и много елегантно обзавеждане говори неподражаемия език на творчеството, иновациите, елегантността и технологията. В дизайна, в търсенето на детайли, в желанието, което само престижна марка може да събуди, дизайнерът е проявил характер и  буквално е отказал да остане незабелязан.

Интериорната композиция на всеки кът за сядане се състои от кожен диван в комплект с удобно кресло и масичка за кафе с метална основа.

Усещането за домашен уют идва от стилен лампион в ъгъла към завесите. Избран е ефирен интериорен текстил, който рамкира прозорците и подчертава луксозното обзавеждане.

Следете блога на студио за интериорен дизайн Код РУЖ!

Разгледайте наши изпълнени проекти: жилищен интериорен дизайнобществен интериорен дизайн.