Жилищен интериор

VeleV

Съвременен уют от Код РУЖ

Интериорен дизайн на апартамент
Проект Име
VeleV
Услуга
Интериорен дизайн
Дизайнер
Тина Джангозова
Проджект мениджър
n/a
Код РУЖ, жилищен интериор VeLeV
Интериорен дизайн в бяло
Чистота и интимност: това бе водещото в концепцията за дизайн на родителска спалня. Стилен интериор с достатъчно място за съхранение. Корпусната мебел е по индивидуален проект. Таблените вратички в бял гланц засилват усещането за чистота и уют. Всеки от родителите има свой сектор с гардероб и скрин за дрехи. Легло с висока тапицирана табла и е централният елемент в интериора на спалнята. Помислено е и за светлината: странично са предвидени лампи за четене, а над леглото е включено дискретно led осветление.
Спалня - интериорен дизайн
Пред френските прозорци е оформено работно място - комбинация между бюро и малка тоалетка. Предвидено е стенно шкафче с рафтове за козметика. На гърба на вратичката му е монтирано огледало. Така за секунди от писалище, мястото се трансформира в тоалетка за гримиране. В страни от нея е оформено място за почивка или кът за четене. Г-образна пейка, с място за съхранение на текстил и други предмети, пред прозорците дава възможност тихо да се наблюдава една от романтичните улици в Бургас. Целта е постигната!
бял интериорен дизайн от Код РУЖ
Интериорен дизайн от Код РУЖ
Интериорен дизайн в бяло
Бялото е на мода

Резултат

Уютно жилище, в което се съчетават чистотата на белите гланцирани повърхности с текстурата и естествената топлина на дървото и текстила. Интериорен дизайн от Код РУЖ.

Интериор в бяло, реализиран от студио Код РУЖ,  в малък апартамент в центъра на Бургас. Съвременен дизайн, с перфектно  оптимизиране на пространството, от което струи светлина.

Разпределението е съобразено с нуждите на семейството: осигурено е максимално място за съхранение на вещи и, едновременно с това, простор. Тези на пръв поглед несъвместими желания са изпълнени чрез проектиране на интериорен дизайн в бяло.

Комбинацията на светли топли цветове с акцент на дърво в дизайна на интериора прави малкото жилище уютно и просторно. Стените са с вградени шкафове. Осигурено е  допълнително място за съхранение, като в същото време е запазена основната линия на съвременен дизайн.

Специално внимание в този интериор на апартамент в Бургас е обърнато на декорните акценти. Още с влизане погледът е привлечен от правите линии, преминаващи от пода в стената, комбинирани с декоративно интериорно осветление.

Следете блога на студио за интериорен дизайн Код РУЖ!

Разгледайте наши изпълнени проекти: жилищен интериорен дизайнобществен интериорен дизайн.