Жилищен интериор

Modele C

Естетичен съвременен дизайн

 
Естетичен съвременен дизайн
Уникален и стилен, както клиентите ни, всеки един детайл в апартамента е премислен, прецизиран и рафиниран до съвършенство.
Проект Име
Modele C
Услуга
Интериорен дизайн
Реализация
Дизайнер
Тина Джангозова
Ружа Стойкова
Проджект мениджър
Ружа Стойкова
жилищен интериор Modele C
2/3 от спалнята е оформена като куб от естествен дъб, който се обгръща пода, стените и тавана. Извън частта на леглото цветът е мек, бял и обединява таван, библиотека и на колона с арт произведения.
Гардеробната е съобразена с изискванията на клиентите. Всеки има свой сектор за дрехи и аксесоари. За създаване допълнителен простор шкафовете са затворени със вратички с бронзирано опушено стъкло.
естествени материали в интериорния дизайн
жилищен интериорен дизайн
осветителни тела
Стенните пана с корнизи образуват паспарту около златния ръчно изработен тапет. На места формите са вълнообразни, с което се постига фина театралност, като от леко открехната завеса.
интериорен дизайн с кресла
осветление и осветителни тела
огледала в интериорния дизайн
уникален интериорен дизайн от Код РУЖ

Резултат

Естетическа уникалност и рафиниран характер. Непреходно усещане за елегантно премерен лукс.

Моментното  вдъхновение при  концепцията за интериорен дизайн на апартамента бе първата среща със собствениците. Две думи дадоха насоката на дизайна: строга решителност и ярка индивидуалност.

Стените са в бяло, златно и тъмен графит. Топлина и светлина  в интериора носят естествените материали: паркет с дължина над 3м., корпусната мебел с естествено фурнир и стъклено-огледални повърхности.

Осветлението е разточително разтеглено. Всяка шапка от дизайнерската лампа на Morrossini пада на точно определено място.

Акцент в интериорния дизайн от студио Код РУЖ слагат пинчетата – аплиците Pin на Vibia.

Обзавеждането в дневната зона и трапезарията е основно от Giorgetti, водеща марка сред ценителите на съвременната класа в дизайна. Всеки мебел е се характеризира с атипична уникалност. Формите са нетипични, строги и премерени.

Всички облицовки са дело на италиански производител „артиджане“.

И също както в киното, и ние, интериорните дизайнери от Код Руж, обичаме да създаваме пространствена илюзия. Любима част от проектирането ни са огледалата в интериора. Илюзията за безкрайност, отражението в огледалото – усъвършенствали сме дизайнерските си умения. 

Пример за това е интериорния дизайн на банята за гости. Частта на тоалетната и душа са с мозайка, рисуваща преплетени колони на дърво. Стените на ъгъл при мивката са като отворена огледална книга. Те отразяват останалата част на банята и висящо осветление, създавайки усещане за дълбочина.

От open space голямо общо пространство сепарирахме няколко зони.

Общи зони: просторно отворено антре с място за почивка, дневна зона с дивани, затворена преходна кухня, трапезария, баня за гости.

Родителска зона: спалня,  самостоятелна баня и тоалетна, гардеробна.

Детска зона: настояща детска стая, бъдеща за учене; самостоятелна баня и тоалетна; спалня за гости (бъдеща тийн спалня).