Бургаските интериорни дизайнери създадоха най-модния ресторант в София

ресторант Кармаре интериорен дизайн

Бургаски дизайнери от студио Code ROUGE (Код Руж) , една от най-известните български дизайнерски групи , създадоха вътрешно пространство със спомени и дух.

Ресторант “Кармаре” в София влезе във всички специализирани пътеводители в мрежата, даващи информация за най-добрите места в столицата. Посетители и спецове в лайфстайл издания коментират с възторг както кухнята, така и уникалния интериор. Горди сме, че той е наше дело, на бургаските дизайнери от Code ROUGE, новият бранд на Перфект груп.

Още с влизането в ресторанта веднага впечатление прави интериорът. Тухлените стени, дървесината, меката мебел в морскосиньо и премисленото интимно осветление създават усещане за топлина. Нищо не е прекалено помпозно, лъскаво и натруфено. По-скоро сетивата са изпълнени с усещане за елегантност, дискретност и професионализъм от нивото на световните ресторанти с няколко звезди Мишлен„, пише за нас GoGuide.bg.

Една от най-известните италиански фирми-производители на осветителни тела постави за корица на официалната си страница във Фейсбук интериор на Code ROUGE, изпълнен с нейни модели. Това е ценно за нас признание. Италианците са безспорни естети и водещи в модата – от дрехи, до автомобилен дизайн. Всеки открива вдъхновение в техните концептуални модели.

Творчески успех в портфолиото на нашето бутиково студи са два проекта на световната хотелска верига Мариот в Македония, 5-звездни обекти в Европа. Безспорно най-голямото постижение е пълната реставрация на уникален замък на френския крал Луи ХIV в Коняк, област Шампан.

Замъкът на три етажа е построен в края на 16-ти, началото на 17-ти век. Има сутеренен етаж: енотека, помощни помещения; партерен етаж: фойе с лоби бар, ресторант, кафява зала, зелена зала и бяла зала (за мероприятия, конференции, коктейли и др.); 1-ви етаж: частен коняк клуб, 5 луксозни “suite” апартамента със самостоятелни бани; втори етаж: частен пура бар, зала за забавление, зала-библиотека, кралски апартамент.

Някои от бутилките коняк в замъка са толкова скъпи, че са поставени под специална охрана.

интериор на ресторант