Антикварни мебели с нов дизайн

антикварни мебели

Два нови елемента се появиха в портфолиото от дейности на нашето интериорно студио Code ROUGEшоу дизайн и редизайн на антикварни мебели. Когато обявихме намеренията си, много наши приятели се учудиха.

Да създадеш вътрешен дизайн изисква неочаквано множество от познания. То включва умение да очертаеш обект след един поглед и с един замах, без да отделяш молива от хартията. Очаква се да имаш пространствено виждане и да вместваш един обект в друг. Трябва да оставяш достатъчно празно пространство, което да изглежда пълно. Познанията за цветовете и светлината са задължителни. Умението да използваш материята безспорно е нужно. Да различаваш стилове, дори само, за да създадеш еклектика.

Скоро ще се състои премиерата, на която ще представим нови екземпляри от антикварни мебели. Те носят оня чар и приказна тежест, която са имали при създаването си. Нашите сръчни ръце и уменията ни са като целувката на принца, който събужда принцесата след стогодишен сън. Тя е същата, все така красива, и едновременно с това готова да заживее в новата реалност.

Стилове от рококо до шеби шик се постигат чрез съчетаване на дървени елементи – от череша до бук, цветове и тъкани – насложен барок и картини върху тежък жакард. Тези тъкани са съвременни, с антиалергични примеси и лесни за поддръжка. Качеството на съвременните жакардови тъкани по нищо не отстъпва на тези от миналото, които са били от изцяло естествени материали. Добавянето на полиестер към памука или вълната подобрява устойчивостта на цветовете и на материята.

Нека да ви представим нашата нова продукция от антикварни мебели:

 антикварни мебели -редизайн
Освежихме този трапезен стол. Запазихме основните елементи, които го приобщават към определена епоха. Цветът е агресивно нов, за да отговаря на вътрешния дизайн на дома и да поставя акцент. Дамаската, която беше доста захабена, стил барок, заменихме с великолепна материя, която е с винтидж дизайн. Този редизайн на стари мебели е в името на единството и философията на интериора.
 антикварни мебели -редизайн
Великолепно ратаново кресло, в което потъвате с книга в ръка или на дълъг разговор с приятели и партньори. Сребристосивият цвят се съчетава дори с вътрешен дизайн в индустриален стил. Дамаската е шеби шик в екрю, виолетово и циклама.
 антикварни мебели -редизайн
Наслаждавайте се без допълнителен коментар от нас.