Еклектика – Арт Деко у дома

Еклектика арт деко

Арт Деко е еклектичен стил. Съчетание е от модернизъм и неокласицизъм. Има особено влияние върху направления в изкуството като кубизъм, конструктивизъм и футуризъм. Еклектика, която спира поглед над детайлите. С всеки поглед преоткриваме нещо ново.

💎 Представяме поредния проект на интериорно студио Code Rouge. Завършихме го преди броени дни. Един изключително женствен и носещ наслада за сетивата апартамент, в сърцето на слънчевия Свети Влас.

💎 Завършен изцяло в стил Арт Деко, апартамент Диамант носи в себе си топли цветове и типичните огледални златни повърхности, тежки плътни завеси, геометрични фигури и материи, облицовки и текстури, съчетани със солидни повърхности.

💎 Елегантен, стилен, функционален и в същото време модерен интериор.

Еклектика арт деко
Вътрешен дизайн, в който доминират пастелни светли тонове, геометрия и деликатен златист отблясък.
Кухненският бокс е вграден в обширна трапезария. Бяло и златисто се съчетават с мраморни шарки на хоризонталните повърхности и плочките между шкафовете.
Еклектика арт деко
Характерни за Арт Деко са метални елементи, излъскани до блясък. Получава се многопластов контраст с пастелните бежови цветове на текстила. Графит и черно допълват.
спалня в стил арт еко
дневна с вграден кухненски бокс
Еклектика арт деко
Великолепно оформен кът на терасата. Подходящо място за кафе, книга, коктейл. Използвани са естествени материали в детайлите. Бялото и бежовото продължават вътрешното пространство.
баня до спалнята
Банята е непосредствено до спалнята. Обзаведена е минималистично. Облицовката е подобна на тази в кухненския бокс. Металните елементи са сребристи и не отнемат визуален обем.
баня тил арт деко
Еклектика арт деко
Блясъкът на чайките при залез слънце. Самото Слънце. Мекотата на варовиковите скали край морския бряг. Цветът на пясъка, гален от вълните. С тази спалня се събира цялата романтика на морските привечери, изградена с характерни Арт Деко елементи. Еклектика на времето и настроението.
Еклектика арт деко
Майсторски съчетани с декоративни пана, осветителни тела и тапети на стените.