Детска стая като капитанска каюта

детска стая

Детската стая трябва да е цветна, уютна, практична и да е готова за игри. В този проект за интериорен дизайн за детска стая на студио Code ROUGE всички условия са изпълнени! Решен е във флотско синьо и бяло, с деликатни червени намигвания. Стените са в нежно момчешко синьо, бяло и светло дърво.

Интериорният дизайн на детската стая е декор за мечтите. Всеки кът разкрива нови тайни, дава възможност на детето да се развихри фантазията си. Когато малчуганите са двама, това вече е екипаж на кораб, на подводница, или рибарска лодка, полюшвана нежно от вълните близо до брега.

Белите мебели дават свежест и усещане за чистота. Светлосините стени са като нежното утринно небе, което се отразява в гладкото море на залива. Лъчи светлина свободно се разхождат в стаята с ярката си усмивка, и се заиграват по металните елементи като слънчеви зайчета по вълните.

Всеки ъгъл на стаята е използван. Има своята философия. Превърнат е в нещо красиво, загадъчно и полезно. Вертикални моряшки ивици визуално повдигат тавана. Етажерките и закачалки по стените, с оригиналната си форма, напомнят на смелите капитани, че домът е там, на брега.

Ние, дизайнерите от Студио за интериорен дизайн Код Руж, създаваме пространствени решения от проекта до финалното изпълнение.

Разгледайте още наши интериорни проекти в специалния раздел на нашия сайта ПОРТФОЛИО.