Изберете мебели от масив

Класически мебели от масив

Устойчивостта не е само мода

Вечността е илюзията на този свят. Често повтаряме, че нищо не е вечно. Едновременно с това знаем, че има вещи, като прекрасните мебели от масив, които издържат изпитанието на времето по-успешно от други. 

Когато става въпрос за обзавеждане със сигурност има голяма разлика. Тя е основно между старите и величествени, изработени от масивно дърво мебели, и тези, които се произвеждат днес като масовка. Те са от изкуствени материали, ПДЧ и ПВЦ. Въпреки това, са предпочитани.

Защо тогава хората не избират мебели от първия вариант?

Цената със сигурност е определяща за този избор. И все пак, не е само тя. Когато се избира обзавеждане за един дом, важно условие е – то да е здраво, устойчиво и непреходно, или поне да не се влияе толкова от модните тенденции. Освен изборът на конкретните предмети, за този избор е особено важен интериорът. Вписват ли се, попадат ли на своето място. Дори в еклектиката на съвременния тип интериорен дизайн, редуващ епохи, старинните мебели от масив не трябва да тежат. Екипът на студио Код Руж знае как се постига това.

Мебелите от масив служат дълго и вярно на своите притежатели. Добрата грижа за повърхностите и дамаските е от особено значение това да се случи.

Ако ви предстои да обзавеждате дом, ето няколко съвета, които да следвате при избора на мебели, така че те да ви служат дълго и вярно.

Не залагайте на писъка в модните тенденции.

Модата се мени. Kласиката е класика. Не скачайте на най-модното. Заложете на сигурно. Вземете иновативното, и съчетайте с най-доброто от класическите постулати на обзавеждането. Доверете се на професионален интериорен дизайнер и домът ви сте се получил стилен и устойчив на времето.

Не пестете от качеството

“Вечните” мебели са скъпи. И за това има причина. Те са изработени от качествени материали. В тях често е вложен ръчен труд. Това ги прави не само уникални. Те са истинско произведение на изкуството. Вложените в тях енергия и майсторство ги правят отличен избор, независимо от по-високата цена.

Реставрирайте

Използвайте винтидж мебели за обзавеждане на дома. Те са еко. Направете го, и защото вдъхвате нов живот на късче история. Вие ще имате прекрасни устойчиви и красиви класически мебели. Те ще красят дома ви по един неповторим начин. Вземете старите столове от къщата на родителите или на баба си. Претапицирайте ги. Сменете рамката на старата спалня. Сложете нови шкафчета и механизми на вехтия скрин. Ще получите неочаквани резултати.

Използвайте естествени материали.

Камъкът и дървото на практика са вечни. С тях се изработват изключително качествени и красиви мебели. Вместо модерните МДФ повърхности, заложете на кухненски шкафове от лакирано дърво, на плотове от камък, на подови настилки с естествен фурнир или мрамор. По този начин си гарантирате, че тези мебели ще устоят на времето и ще бъдат непокътнати дори след години.

Много наши клиенти остават удивени от чудесата, които бутиково студио за интериорен дизайн Код Руж създава. Свържете се с нас, и Вашият дом ще носи аристократизъм, който се наследява през много поколения.

мебели от масив