Съвършената организация

организация на пространството

Организация е стратегията на съвременния човек. Пространствата за съхранение са от изключителна важност в съвременния интериор. Те решават един основен въпрос:

“Къде да сложа това?”

Шкафовете и гардеробите в едно жилище са дизайнерско решение, което среща естетиката с прагматизма и оптимизира пространството. Видът и размерът се избират според количеството вещи, които трябва да поберат и типа на помещението. Интериорните дизайнери обръщат особено внимание на тези мебели, които ще наречем класьори за вещи. В много случаи те се изработват по индивидуален проект, според нуждите клиента, мястото и общата концепция. Огромно значение има и къде са разположени: в коридор, спалня, всекидневна.

Максималното оползотворяване на пространството е застъпено до висока степен в съвременния интериорен дизайн. Той трябва да е функционален и ненатрапчив. В същото време, да покрива плътно целия обем, да не се губи пространство, да се заеме всеки кът. Гардеробите стигат тавана. Проектират се специални конструкции за окачване. В интериора майсторски се интегрират рафтове, които са почти незабележими.

Антрето. Все по-често срещани са вградените порт-манта. Те използват максимално добре наличното пространство. Функционални са до последно. Хаосът е артистично явление, стига да не се превърне в традиция. Пространствата за съхранение на вещи създават комфорт за окото на естетите. Нашият екип, при създаване на интериорен дизайн за своите клиенти, „скрива“ печки и перални, освен ако не е специално търсен ефектът от тяхното показване. Проектираме и вграждаме гардероби и шкафове, които прибират всичко: от бельо до скиорски якета. Специални шкафчета за почистващи препарати, или за хранителни продукти, заемат ъглите.

проект за антре

Спалнята.
Все по-често към спалнята се изгражда цяло помещение: гардеробна или дрешник. Те заменят класическите гардероби. Дрешниците дават възможност за създаване на много красиво помещение, и функционално разпределяне на дрехите и аксесоарите. Наличието на нови функционални механизми улеснява ползването и повишава комфортът. Подвижни рафтове, издърпващи се закачалки, вградени чекмеджета за бельо с осветление, изтеглящи се механизми за аксесоари и обувки, са само част от елегантните решения.

организация на пространството в спалнята

Всекидневната.
Тази стая носи своите особености. Тя носи и печат, наречен комфорт. Местата за съхранение на разни Неща са достигнали висоти. Старите тежки секции, затормозяващи окото и психиката са се оттеглили от съвременния интериорен дизайн. Днес те са заменени от леки и почти невидими шкафове със заоблени ъгли и отворени рафтове. Големите стъклени витрини са в миналото. На тяхно място идват дългите комоди, вградените шкафове и механизми за отваряне на вратички, скриване на кабели, декоративни елементи и аксесоари, които придават завършен и подреден вид на помещението. Пространството визуално се разширява и става по-комфортно.

Кухнята, този храм, носи в себе си неограничени възможности. На нея трябва да посветим отделна тема. Съвременните механизми и комбинации, материали и разпределение, са почти неизброими. Вратичките вече се затварят плавно. Има скрити чекмеджета в чекмеджетата. Поставки за бутилки, механизми за въртене, вградени … още много уреди, които създават възможности, които правят организацията на съвременната кухня изключително приятно занимание. Най-важно е, че всичко това улеснява максимално обитателите и и превръща готвенето в удоволствие. Съхранението никога не е било по-лесно и по-красиво измислено.

проект за вътрешен дизайн на кухня

Ние, екипът на студио за интериорен дизайн Code Rouge създаваме бутикови домове! Свържете са с нас за идеи. Ако имате идея, свържете се с нас, за да превърнем Вашата мечта в реален дом.