Италиански лидер в производството на осветителни тела избра интериор на Code ROUGE за своя корица

осветителни тела

Щастливи сме, че нашият труд и умението ни да вписваме осветителни тела в пространството получиха това признание! „Получи се нещо наистина много красиво и се радваме, че бе забелязано и оценено от такова високо място„, Ружа Стойкова.

Една от най-престижните фабрики за осветителни тела в Италия, “Моросини”, сложи като корица на своята официална страница във Фейсбук снимка от интериор на бургаската дизайнерска фирма “Code ROUGE”.

Как се случи това? И за нас самите, независимо, че обичаме всеки наш проект, и се гордеем с него, това признание беше неочаквано. Нашето вдъхновение идва от хората, за които работим, от техните мечти, и от нашето вътрешно усещане. В края на миналата година приключихме интериорния дизайн на апартамента на наш клиент в София. Публикувахме снимките от крайния резултат в Инстаграм. Завършеният проект беше действително впечатляващ. Изкючително приятна изненада за нас беше, когато видяхме, че “Моросини” са ги забелязали. От фирмата ги бяха качили на официалната си страница заедно със специална благодарност към нас.

Макар и сравнението да не е съвсем точно, в своята област Моросини е като Версаче в модата. Техни модели са използвани при обзавеждането на жилища по целия свят. Чрез подходящо комбиниране на форми и светлини, в пространството се създават онези кътчета, които приютяват Човека и го приласкават. Те го отпускат, мобилизират, дават свобода на мисълта.

Ето още няколко снимки от същия проект на бургаската Coge ROUGE, предизвикали възхищение дори сред водещите италиански дизайнери и публикувани на официалната им страница.

осветителни тела
осветителни тела в интериора
осветителни тела в интериора