Интериор на заведение за бързо хранене Таларница

таларница

Таларница е заведение за бързо хранене. Разположено е в самия център на София, на ул. Княз Борис I 99. От няколко седмици Таларница е обновена.

Представяме поредния изпълнен проект на студио Код РУЖ за интериор на заведение.

🍔 Нещо ново, нещо свежо, нещо цветно и събуждащо сетивата се излюпи по Великден в Code Rouge Interior Design.

🍟 Кой казва, че заведенията за бързо хранене не могат да бъдат стилни? Доказателство за това, е последният ни обществен интериорен дизайн. Това е заведение за бързо хранене Таларница, в град София.

🍕 А вие огладнявате ли като гледате тези цветове? Ние да!

интериорен дизайн на заведение
интериорен дизайн на Таларница

Таларница е модерната закусвалня

Заведение за бързо хранене Таларница, в град София съвсем наскоро отвори врати. Ние от Code Rouge Interior Design, с радост ви каним да посетите, проектираното и изпълено от нас интериорно съвършенство, което предлага вкусна храна.

Кой каза, че заведенията за бързо хранене не могат да бъдат приветливи, красиви и просторни? Отдавна вече закусвалните не изглеждат като столова. За да бъдат приветливи и да привличат своите клиенти, заведенията за бързо хранене трябва да бъдат не по-малко добре проектирани от всеки класически ресторант.

Водени от желанието си да докажем това, проектирахме Таларница толкова цветно, че веднага възбужда сетивата и желание за похапване. Цветовете на които заложихме са жълто, сиво, черно, бяло и синьо. Една чудесна комбинация, която определено намери своето място зад стените на Таларница.

Дървени плотове, високи бар столове, комбинация от кръгли и правоъгълни маси със столове и мека мебел, които просто подканват клиентите си да седнат и да се насладят на храната си. Допълнихме в интериора с бъркалки, тигани, солници и оливерници, вместо картини и се получи една наистина добра комбинация. Заведението е светло, просторно и  подклажда апетита. Какво повече може да иска човек?

Уверете се сами! Обещаваме ви, че няма да съжалявате.